Shopping Cart – 0kr

0 items

No products in the cart.

Standard MKII segel

6,950kr

Detta är Mark II Standard seglet alla har väntat på. Mark II är mer hållbart på grund av sin bi-radial konstruktion och är tillverkat av kraftigare 4,5 o.z Dacron med förstärkta hörn, den nya konstruktionen på segelstrumpan är snällare mot övermasten. Detta har godkänts av Laser klassen och ISAF för tävlingssegling.

BI-RADIAL KONSTRUKTION – Segelpanelerna i Mark II seglet ligger i riktning mot krafterna som uppstår i seglet. Avsikten är att göra ett segel som har formen avsedd samtidigt som den erbjuder förbättrad hållbarhet.

STÖRRE FÖNSTER – Ett större fönster ökar säkerheten genom att tillåta seglaren att visualisera banan och se andra båtar bättre.

AVSMALNANDE LATTOR – En segelform är inte en jämn kurva. För att bättre matcha den avsedda segelformen använder Mark II seglet avsmalnande lattor av varierande styvhet för att passa in bäst där de är installerade. Lattorna ingår inte med segel och sitter fast med kardborreband i  fickorna.

4,5 OZ. DACRON SEGELDUK – En kraftigare Dacron duk som passar bättre för Radialskurna segel.

OPTIMERAD Patchning – Eftersom dem största lasterna finns i hörnen på seglet så är dessa förstärkta. Detta minimerar även väckbildning och ser till att seglet håller längre. Laser Mark II Standard segel levereras vikt med väska. Seglet kommer utan lattor, siffror och telltales.

OBS! Fritt Lidingö, kontakta oss för eventuell hjälp med transport!

2 in stock

SKU: 147 Category: Tags: , ,

Additional information

Weight 2.2 kg
Dimensions 58 × 25 × 6 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Standard MKII segel”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Du kan också vilja ...