Shopping Cart – 0kr

0 items

No products in the cart.

Om Oss

Sjöboden Jollesport är din personliga båttillbehörsbutik, mitt på Lidingö.

För snart 30 år sedan började resan för Sjöboden. Sedan år 2000 är vi även generalagent för Laser i Sverige, och namnet ändrades således till Sjöboden Jollesport. Sedan dess har vi fortsatt att växa och utökat vår verksamhet, men namnet är kvar.

Även om vi fortsätter att växa kommer vi alltid att vara den lilla butiken med hjärtat på rätt ställe och kundnärheten i fokus. Stamkunderna är många och kära, vår personal är kunnig och serviceminded, vi försöker alltid att ge det lilla extra och löser det mesta! Har vi mot förmodan inte det du söker på hyllan, kan vi som regel ordna det på kort tid.

Laser

Mer än 200.000 Laserjollar finns nu över hela världen, och därav drygt 4.500 i Sverige. De har alla likadana skrov, riggar och beslag. Även seglet görs speciellt för Laser.
Kvalitetskontrollen av båtar och segel är numera mycket noggrann. Laserseglaren är internationell, och överallt möts man i gott kamratskap och kamp på skoj eller allvar.
Laser är OS-klass sedan 1996. Sverige är ett av världens Lasertätaste länder och flera av världens bästa Laserseglare är svenskar.

På vår övervåning kan du titta på uppställda jollar, och det är även här vår jolleavdelning finns. För utom alla orginaltillbehör från Laser Performance, hittar du här även våt och torrdräkter, jolleskor och jollesvästar mm.
Vi köper, byter och Säljer Laser.

Riggverkstad 
Vi utför alla typer av rigg och wire arbeten, både i vår riggverkstad och på plats. Från enkla splitsningar till kompletta riggar! Kontakta oss för en offert.

Följ oss gärna på Facebook för att ta del av nyheter, aktiviteter och kampanjer!

Varmt Välkomna!

Den här sidan supportas av WordPress Total Support