Shopping Cart – 0kr

0 items

No products in the cart.

Dubarry Ultima

3,495kr

  • Andas
  • Vattentät
  • Gore-Tex

Skinnstövel från Dubarry med Gore-Tex membran. Helt vattentät och andas. Slitstark yttersula i gummi och mellansula i PU för extra stötupptagning. Stövelns läder är specialbehandlat för att tåla vatten och samtidigt andas. Snabbtorkande foder.
Extra fit.

Mer information:
Dubarrystövlarna både andas och  är vattentäta. Dubarrys speciella teknik kombinerar mjukt, följsamt läder med GORE-TEX foder. Stövlarna från Dubarry håller dina fötter (och strumpor) varma och torra eftersom de låter dina fötter andas och stänger vattnet ute.
Dubarrylädret absorberar 60% mindre fukt och kräver 70% mindre tid att torka än andra typer av läder vilket försäkrar att dina Dubarrystövlar alltid kommer att förbli mjuka och sköna.

Med en teknik speciellt utvecklad av Dubarry gjuts sulan ihop med innersulan för att framställa en enhet utan lim eller tråd vilket skapar en perfekt försegling för att hålla vattnet utanför. Sulan har en stark utsida i gummi och en fjädrande EVA innersula för optimal komfort med liten vikt.

Den sista hemligheten med Dubarry är fodret av GORE-TEX. GORE-TEX som förhindrar att du svettas och håller därmed fötterna torra.

Clear
SKU: N/A Category:

Description

 

 

Additional information

Storlek

, , , , , , , , , ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dubarry Ultima”

Your email address will not be published. Required fields are marked *