Installation till din båt

KUNDESERVICE

Chat, Telefon & Mall

SNABB LEVERANS

1 - 3 vardagar

RETURRÄTT

90 degar

FRAKT FRÅN 49 KR

Fri frakt pä order över 1 500 kr

SMIDIG & SÄKER BETALNING

Kort Klarna & Swish

GODA RÅD

Skall du vinterförvara baten i vattnet?

STORKÖPSOFFERT

LANTERNOR FRÅNSfC

Populära produkter

FILTER

BÅTPRESENNING

ANODÉR & ZINK

Rekommenderade produkter från Osculati

Service-kit från Suzuki och Yanmar

ANKARE

DÄCKSUTRUSTNIN?

PUMPAR

VINbMÄTARÉ

Rekommenderade produkter från Skyllermarks

Nyinstallation av elsystem

Grundsatser till uppbyggnad av elsystem på båten

Huvudsäkring i båten

Lär dig mer om båtens elsystem och huvudbrytarens roll

Kabeldimensioner

Hur skall du tänka när du skaffar di nya kablar till båten

BESTÄLL PRESSAD KABEL

Certificerad pressning

Robusta material

Stark hållbarhet

Rekommenderade produkter från

Håll båten torr och fräsch

GUIDE: Höstservice av din utombordare

Motorkonservering och underhåll av båten

WATSKI

Hos Watski hittar du specialistkompetens

Watski är Nordens ledande nätbutik inom båttillbehör och vattensport. Vårt sortiment består av ca 12.000 artiklar från de mest välkända varumärkena inom marinbranschen såsom Quick. Harken. Icom. Whale. International och Musto. I Watskis webbutik hittar du alltid det senaste inom båtutrustning och vi har öppet varje dag. året runt, dygnet runt. Vi arbetar ständigt för att ha så många produkter på lager som möjligt och för att kunna erbjuda en snabb leverans till dig! Vi erbjuder gratis frakt på beställningar över 1000 kr.
Vi vet att båttillbehör som kommer från bra tillverkare håller längre. Vi vet också att en produkt som ska sitta i en marin miljö oftast utsätts för kraftiga påfrestningar så som solljus, salt, vatten och hårt slitage. Det är därför vi på Watski arbetar tätt tillsammans med våra tillverkare och kan ge dig tillgång till de bästa varumärkena.

Bästa möjliga köpupplevelse

Har du några frågor inför ditt köp? Många av våra anställda är aktiva inom båtliv och svarar mer än gärna på frågor kring båttillbehör och allt som hör båtlivet till. Vår kundservice är alltid tillgänglig till att besvara dina frågor. Du kan kontakta oss via e-post: kundservice@watski.se. När du väl hittar det du behöver ska det vara enkelt att handla, och du ska få trygg betalning och en snabb leverans. Vi gör vårt bästa för att det ska vara så smidigt som möjligt att handla på watski.se.
För oss är det viktigt att du kan lita på de varor du har köpt hos oss. Vi vill dela med oss av vår erfarenhet och kunskap för att kunna inspirera dig oavsett om du bara ska en härlig sommartur i vår vackra skärgård eller på ett större havsäventyr.

Hos Watski hittar du kvalitet

Vi håller ständig koll på produktutvecklingen och ser till att du alltid kan få tag i både väl beprövade klassiker samtidigt som vi har det senaste nyheterna inom båttillbehör. Oavsett om det är en VHF-radio. förtöjningslinor, vattenskidor eller ett ankarspel vill vi erbjuda dig det allra bästa. Vi välkomnar produkttips om det är något du saknar i vårt sortiment Vi är nämligen övertygade att om man har rätt utrustning så slipper man många otrevliga överraskningar när man som minst vill ha det.
Watski kombinerar säkerhet, båttrivsel och funktion och då är det extra viktigt att ha produkter som håller måttet. Du är alltid välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst om du inte är nöjd med din mottagna produkt.