Om oss

Sjöboden Jollesport är Svensk generalagent för Laser och ILCA båtar. Agenturen har vi haft sedan år 1999. Sjöboden grundades år 1990 och blev år 1999 Sjöboden Jollesport när Birger Törnqvist köpte Jollesport med laseragenturen och skapade då Sjöboden Jollesport,  med syftet att ge Lidingöborna en lokal båtbutik och att kunna erbjuda en service som inte finns hos någon annan båttillbehörsbutik. Sjöboden ligger idag centralt vid Kyrkviken på Lidingö.

Något som våra kunder kan intyga på, är vår service. Vi ser alltid till att fullfölja kundens önskemål. Medarbetarna  hos Sjöboden Jollesport är alla mycket passionerade för båtlivet. Allt från jollesegling till stora fritidsbåtar.

Inte bara att vi har ett oerhört stort urval i butiken, men vi kan nästan alltid beställa hem kundspecifika delar eller tillbehör till nästa vardag. Allt ifrån reservdelar till ett gammalt ankarspel till en toppmodern toalett pump.

Vi hjälper också till med riggningsjobb, förtöjningslösningar och kabelpress. Kontakta oss för mer information via mail eller telefon eller besök vår butik på Brädgårdsvägen 4, 181 46 Lidingö.